Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sneukeltoer in de Kastanje

1 Vrijdag kon men zich in 'De Kastanje' volledig laten gaan met een sneukeltoer. Het zaaltje, welke door de medewerkers en het team van vrijwilligers tot een mooi halloween decor hadden omgetoverd,
liep aardig vol.
Eerst kon men genieten van een uitgebreide Breugelmaatlijd, daarna
konden de mensen deelnemen aan een Vlaamse kermis, waarbij ook
enkele prijzen konden worden gewonnen.

4_2Voor de eerste plaats was een fles champagne plus een etentje voor 2 personen in het dienstencentrum weggelegd. De tweede plaats mocht zich op een fles wijn en een bezoekje aan de kapper verheugen. De derde plaats kreeg een fles wijn en een bon voor een etentje in het dienstencentrum. Plaatsen vier en vijf kregen beiden een fles wijn.

De mensen leefden op bij spelletjes zoals struifvogel, reaction, Willem Tell rad,
ringwerpen, sjoelbak, vogelpiek, peetjesspel, wiebelbak, klompenspel en kazenspel.
Naast het spelen van spelletjes kon men tevens ook genieten van een ruime keuze aan
(sterke) dranken, zijnde trapist, sangria, verschillende soorten jenever, advocaat en amaretto.
Tussendoor kon je genieten van een lekker dessertbord, en van de orgelklanken.

3_2_2Vanzelfsprekend was ook OCMW-voorzitter Frank Bruggeman (open VLD) van de partij,
en speelde met veel plezier alle spelletjes mee.
Hoewel alle OCMW raadsleden werden uitgenodigd, ging er niemand anders op in.

Toch een geslaagde sneukeltoer met meer dan 70 inschrijvingen.

 

Reacties

iedereen welkom in ons centrum wil jullie meer weten van onze diensten en programma's spring gerust eens binnen in de kastanje
Ria (dienst animatie)

 Ria op 21 oktober 2008 om 19:35

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!