Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Jeugddienst start met creanamiddagen

Schepen van Jeugd Kristof Stevelinck (open vld) wil aan een positieve ontplooiïng werken voor de jeugd van Zelzate. Sport en creatieve bezigheid zijn nog maar enkele van de ideeën die men wil doorvoeren.

De creanamiddagen zullen starten op woensdag 7 januari en zullen om te beginnen eenmaal in de maand gehouden worden, afwisselend in Zelzate Oost en West. Voor Zelzate Oost zal dat in de bibliotheek zijn, voor Zelzate West wordt nog naar een gepaste lokatie gezocht.

Het eerste half jaar zullen de kinderen van 6 tot 8 jaar zich bezig houden met breien, haken en andere creatieve knutselwerkjes, in het 2e semester zullen dan de kinderen van 8 tot 10 jaar zich kunnen uitleven.

Er zal worden gestart met groepen van 10 kinderen, maar dit aantal kan natuurlijk groeien, naargelang meer vrijwilligers zich komen inspannen om de kinderen te begeleiden.

Wie wil meewerken aan dit project kan zich wenden tot de jeugddienst, bij Daphne Neetesonne op de technische dienst, suikerkaai 4 te Zelzate, of telefonisch nummer 09/345.95.69

Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar jeugddienst@zelzate.be

Reacties

ik vind het erg gesteld met de gemeente

een groep van 10 kinderen... was da? hoeveel kinderen wonen er niet in zelzate?

en waarom moet er toch steeds met vrijwilligers gewerkt worden... in deze tijden van crisis, is dat zelfs voor een huismoeder ni meer waard zich in te spannen om vrijwillig te gaan helpen...

een mens moet nu veel harder werken, meer besparen...en heeft het steeds moeilijker en moeilijker..

ik denk dat ze beter enkele mensen vast zouden aanwerven in deze economische crisis... dan hebben toch enkele mensen werk!!!!

piepke op 7 december 2008 om 19:48

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!