Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

KVV Zelzate - De Pinte

KVV Zelzate – De Pinte  3-1

Na de opwarming en ultieme test, waarbij Kristof Janssens geen hinder meer ondervond,
werd door trainer Marc van Hecke beslist met Kristof te starten en deze kon zonder
problemen de wedstrijd volmaken.

Doelman Thijs Wintein, gestart met lichte liesblessure, werd aan de rust vervangen
door Dimitri De Buck.

Jonas Parmentier, spelend op eigen bodem, werd door zijn dorpsgenoten(supporters)
zodanig belazerd en uitgescholden voor 'lijdend aan de vallende ziekte' dat de scheids
er in tuimelde en hem onterecht een gele kaart aansmeerde. Daar dit de derde is, kan geen
beroep gedaan worden op Jonas, komende zondag tegen Nevele.

De wedstrijd maakte uiteraard veel goed. Christophe Ost, na verzorging op het terrein toegelaten door de scheids, volledig afgezonderd aan de zijlijn, kreeg de bal toegespeeld, maakte gebruik van de ruimte om Jonas (16’) te bedienen, die zijn dorpsgenoten een eerste maal te grazen nam.

Jonas kreeg kans om de voorsprong te verdubbelen (25’). De 0-2 kwam er na een prachtige actie, Ennio Bogaert naar Christophe en via Jonas tot bij Kevin Druwè (36’), die de keeper geen schijn van kans liet.

Ondertussen hadden we van De Pinte nog geen enkele kans gezien en werd de rust bereikt. Thijs Wintein, licht geblesseerd, werd tijdens de rust vervangen door Dimitri De Buck.

Na de rust hetzelfde spelbeeld: rustig dominerend en van tijd tot tijd uitbrekend met een derde doelpunt tot gevolg na een voorzet van rechts door Christophe tot bij de alweer attente Jonas, die zo nog meer gramschap naar zich toehaalde.

De Pinte kon de eer redden na een vrijschop maar dat was dan ook het enige wapenfeit dat ze konden tentoonstellen. De kans op een vierde doelpunt werd verijdeld door de keeper na een vrijschop van Christophe, die kon hernemen maar terug op de keeper stuitte.

KVV speelde met: Thys Wintein(46’Dimitri De Buck)-Geert De Poorter-Niko De Letter-Kevin
Druwé- Stephen Cox-Ennio Bogaert-Tom De Neve–Kristof Janssens-Christophe Ost-Sam Soens -
Jonas Parmentier (86’ Sven Saey).

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!