Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bericht aan de inwoners van onze gemeente

Onder andere naar aanleiding van het krantenartikel van in je krant van dinsdag 20 januari heeft ArcelorMittal een persbericht gelanceerd.

Hier volgt de integrale tekst:

‘Om gasongevallen te vermijden, worden de medewerkers van ArcelorMittal Gent aan de hand van ArcelorMittal geluidsignalen (sirenes) op de hoogte gebracht van potentieel gasgevaar tengevolge van de in- of uit dienstname van bepaalde installaties. Dit is een praktijk die reeds jaren toegepast wordt. Wellicht komt dit de laatste weken iets vaker voor en duren de alarmen wat langer dan normaal, omdat er momenteel een groot onderhoudswerk op hoogoven B uitgevoerd wordt. Er is absoluut geen gevaar voor de omgeving’.
‘Intern het bedrijf is aandacht gevraagd voor deze problematiek en zal getracht worden om deze hinder in de mate van het mogelijke te vermijden. Veiligheid van onze medewerkers is voor ons bedrijf echter een absolute prioriteit. We vragen hiervoor dan ook begrip en wensen ons bij voorbaat te excuseren voor mogelijke hinder bij de omwonenden’.

Ronald Mortier,
Milieucoördinator ArcelorMittal Gent
19/01/2009

Intussen hebben we ook al reacties gekregen van inwoners van oa het Groenplein, en de Polderstraat dat het piepende geluid ook hen last berokkent bij sommige windrichtingen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!