Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bristol onderging grondige restyling

Café Bristol opende gisteren opnieuw zijn deuren. Reden van de sluiting: de zaak een nieuwe stijl aanmeten.

Bjorn Geirnaert, die reeds 11 jaar het café uitbaat, spreekt eerder over een verfrissing, maar wie de verschillen tegenover elkaar legt, zal wel merken dat toch wel meer gedaan is dan gewoon verfrissen.

Ik zie door de jaren heen eigenlijk weinig verandering in het clienteel. Sommige klanten komen en gaan natuurlijk, maar de 18-35 groep  ijkt zich hier toch wel goed te voelen.

Door de ruimte in twee op te splitsen, is er een perfecte combinatie van enerzijds gewoon een pintje drinken en praten, eventueel eens spelletje kaarten, en aan de andere kant poolen, kickeren en darts.

Plannen voor de toekomst? 'Gewoon verderdoen zoals we nu bezig zijn, en natuurlijk af en toe een speciale avond of thema-avond.'


Dsc00312

Deze jarige feestganger had intussen al lang geen oog meer voor het decor

Reacties

het ziet er echt mooit uit, en gezellig.

proficiat aan Bjorn en zijn personeel!!!

 cindy roets op 18 januari 2009 om 21:34

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!