Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

HOT NEWS: Parkeermeters verdwijnen in Zelzate

Burgemeester SP.a burgemeester Freddy De Vilder heeft zopas (18u00) op een persconferentie aangekondigd dat de parkeermeters op de Grote Markt zullen verdwijnen.

De parkeermeters zijn er gekomen onder het bewind van de vorige legislatuur, dat het bedrijf Apcoa had ingehuurd tot in 2013. De meerderheidspartijen zijn overeengekomen met Apcoa de concessie stop te zetten op 1 januari 2010.

‘Deze overgangsperiode is nodig om aan alle wettelijke bepalingen te voldoen wat het personeel betreft’, vervolgt de burgemeester.

Aan de gemeente wordt enkel de niet afgeschreven investeringen twv 50.000€ aangerekend.

De burgemeester zegt ook dat de blauwe zones, waarop sommige meerderheidspartijen en niet in het minst PVDA+ op aandringen, er niet zullen komen.

Meerderheidspartijen SP.a als open VLD willen benadrukken dat ze hun belofte, gedaan tijdens het grote verkiezingsdebat, zijn nagekomen. Zowel SP.a als open-VLD lijsttrekkers De Vilder als Bruggeman hadden toen aangekondigd dat ze niet gelukkig waren met dit betalend parkeren en gingen onderzoeken hoe de parkeermeters konden verdwijnen zonder het betalen van een te hoge schadeclaim.

Morgen lees je er meer over in de regionale bladzijden van je krant.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!