Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zelzaatse judokas gehuldigd

Op het gemeentehuis van Zelzate was het zaterdag feest voor de Zelzaatse judoka's. Zij werden er immers gehuldigd voor hun prestaties in 2008.

Dat gebeurde tijdens een feestzitting, bijgewoond door schepen van sport Rony Schatteman sp-a), en gemeenteraadsvoorzitter mevrouw Patricia De Meyer (sp-a), en natuurlijk de talrijk opgekomen familieleden, vrienden of sympathisanten van de judoka's.

Burgemeester Freddy De Vilder (sp-a) kon er jammer genoeg niet bij zijn en liet zich verontschuldigen.

In 2008 trokken immers 50 clubleden naar 56 wedstrijdorganisaties om er vervolgens 714 wedstrijden te gaan vechten. Doel is natuurlijk medailles winnen tijdens hun individuele wedstrijden, maar ook punten verzamelen om toegelaten te worden voor het examen van een dangraad, of in ploegverband de kleuren van de club te gaan verdedigen.

Het resultaat was dat ze 167 podiumplaatsen wisten te bereiken, dat er vijf judoka's promoveerden naar een hogere dangraad, namelijk twee die 1ste dan werden, één behaalde zijn 2de dan, terwijl twee slaagden voor hun 3de dan.

In ploegverband eindigde Zelzate derde in het klassement van de interclubcompetitie. Voor deze competitie bestaat een ploeg uit zeven judoka’s en hiervoor werden door de Zelzaatse judoclub elf judoka’s ingezet.

 In de huldiging werden ook de leden betrokken die in 2008 tot sportlaureaat verkozen werden en kregen 14 judoka’s een trofee omdat ze gedurende het verlopen jaar 100% aanwezig waren op de trainingen.

Met projectiebeelden werd ieders palmares getoond en kregen de judoka's uit handen van Rony Schatteman en Patricia De Meyer één of meerdere trofeeën overhandigd en dit samen met een erediploma. Rony Schatteman sloot uiteindelijk deze feestzitting af waardoor, na een groepsfoto, iedereen zich naar de receptie kon begeven.


Naamloos

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!