Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

SP.a-Zelzate richt opnieuw een stookolieactie in:

081220 050 Een barre winter hebben we achter de rug. Er is veel gestookt. Het sein voor gemeente- en ocmw-raadslid Luc Van Waesberghe en provincieraadslid en voorzitter van de gemeenteraad Patricia De Meyer van SP.a om voor de vijfde keer een stookolieactie in te richten.

‘De eerste keer dat we dit deden kochten we gezamenlijk voor 40.000 liter stookolie in, dit verdubbelde in de tweede actie tot 80.000, daarna 110.000 liter en de laatste maal bestelden we maar liefst 156.000 liter stookolie’ aldus Patricia.

‘De mensen zien dus wel degelijk het nut in van een gezamenlijke stookolieaankoop. Of de prijs nu hoog of laag is, of je nu 1€ of 0,5€ per liter betaalt, er gaan toch wel steeds enkele eurocenten af’.

Na de vele positieve reacties en vragen bij de vorige acties staan Luc en Patricia klaar om de bestellingen te noteren en blijft het principe steeds hetzelfde.
‘Door met velen gezamenlijk stookolie te bestellen kunnen we bij de leverancier een mooie korting krijgen, waar iedereen kan van genieten, ongeacht of je nu 500 liter of 2000 liter bestelt’, zegt Luc

Elke inwoner van Zelzate die wil instappen in deze actie kan een bestelling plaatsen bij Luc of Patricia en dit op volgende data:

Vrij. 30 januari van 16u30 tot 18u15  in Café ‘Het Noorderlicht’ in de MarktstraatGemeenteraadsverkiezingen 2006 002
Vrij. 30 januari van 18u15 tot 20u00 in Café ‘The Club’ in de Cesenaticolaan
Zat. 31 januari van 10u00 tot 11u30 in Café ‘Ons Huis’ op het Groenplein
Zon. 1 februari van 11u00 tot 12u30 in Café ‘Denderend Dreefke’ in de Assenedesteenweg

‘Elke inwoner van de gemeente krijgt in de loop van volgende week een inschrijvingsstrookje in de brievenbus’, besluit Patricia, ‘en daarmee kan je dan naar bovenvermelde plaatsen komen om in te tekenen’.
 
De leveringen gebeuren dan zo snel mogelijk in de komende weken. Zelzate Blogt houdt je op de hoogte van de resultaten.

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!