Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Uitgebreid verslag: KVV-Destelbergen 1-4

Speeldag 19 was er één om naar uit te kijken wat de top van de klassering betrof, Merelbeke naar Latem (in de heenwedstrijd met 5-1 werd ingeblikt, nvdr) die in een heel goede periode verkeert en Waarschoot thuis tegen Nevele, waar het verlies van 3 punten nog zwaar op de maag ligt.

KVV tenslotte had met het bezoek van Destelbergen, een ploeg die ons nog goed in de herinnering lag, daar we ginds op acht minuten voor affluiten met 0-2 voorstonden maar uiteindelijk met 2-2 huiswaarts keerden.

De trainer kon wegens kwetsuren geen beroep doen op: Kevin Druwé, Niko De Letter, Pieter Hautekeete, Sven Saey en Thijs Wintein.

Het beginsignaal zinderde nog na toen Benny Bontinck volledig vrij de bal kon richten waar hij maar wou, Dimitri De Buck had geen schijn van kans (0-1). Het voetbal dat Destelbergen bracht was eenvoudig maar had meer effectiviteit dan dit van KVV en daardoor werd de voorsprong verdubbeld door Sven Neyrinck in de elfde minuut.

Na dit doelpunt kwam KVV beter in de wedstrijd maar kon zich vooralsnog niet ontplooien zoals we dit van vorige wedstrijden gewoon waren. We kregen de ons zo bekende greep niet op het middenveld, de aanvallers werden zelden in schietpositie gebracht.

Een schot van Stephen Cox in de 21’ ging net naast en we kregen nog voor de rust het deksel volledig op de neus toen Sandy Verdonck de 0-3 tegen de netten prikte waarbij Dimitri de bal met voeten nog trachtte te ontzetten maar daar niet in lukte.

Kristof Janssens werd wegens rugklachten aan de rust vervangen door Timmy Haeghens. Trainer, Marc Van Hecke schoof Ennio Bogaert een rij naar achter en posteerde Geert De Poorter op het middenveld, die meerdere keren zijn gedrevenheid en fraaie traptechniek liet bewonderen.

Na penaltyfout op Sam Soens kon captain Ennio in de 60’ de stand op 1-3 brengen. In de 75’ was er een loepzuivere voorzet van Geert tot bij Christophe Ost die de bal net naast het doel kopte.

De tweede helft zat KVV wel beter in de wedstrijd maar uitgesproken kansen vloeiden daar niet uit voort, het was integendeel Destelbergen die nog een vierde keer scoorde in de en dit in 85’. Een aanval op links met een puike voorzet werd rechtstreeks door Bart Linsen op de slof genomen. Schitterend doelpunt zoals er zelden worden gemaakt. De 1-4 score was een feit en kon bezwaarlijk aangevochten worden.

Destelbergen toonde zich een waardige subtopper te zijn. De pil werd enigszins verzacht bij het aanhoren van de uitslagen der rechtstreekse opponenten in running voor de tweede periodetitel, Merelbeke 4-1 verlies op Latem, Waarschoot 3-3 gelijk tegen Nevele. Latem komt door zijn overwinning ook op drie punten te staan.

Een gelijkspel zondag tegen Merelbeke is voldoende om deze periodetitel binnen te halen.

KVV speelde met: Dimitri De Buck - Geert De Poorter – Bjorn De Groote - Tom De Neve - Stephen Cox - Ennio Bogaert - Kristof Janssens (46’ Timmy Haeghens) - Christophe Ost - Sam Soens - Gaetan Copermans - Jonas Parmentier

KVV blijft ook na dit weekend derde in de stand…ScreenShot001  

… en ze blijven met vier in de running voor de 2de periodetitel.ScreenShot002

Volgende week staat met KVV-Merelbeke alweer een onvervalste topper op het programma. Ook is er Waarschoot-Sleidinge en Latem-Merendree

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!