Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: KVV-Destelbergen 1-4

Het heeft (nog) niet mogen zijn. Collectieve offday van een onmondig KVV in een wedstrijd waarin het nooit aanspraak kon maken op een draw, laat staan een overwinning.

De 1-4 eindcijfers (rust 0-3) zijn dan ook niet overdreven want altijd was KVV een stapje tekort en kwamen de passen niet toe. Tel daarbij nog de levensgevaarlijke counter van Destelbergen (steeds via Benny Bontinck, 1 doelpunt) en enkele individuele missers achteraan en het resultaat is er. KVV kon rond het uur milderen tot 1-3 via strafschop, omgezet door captain Ennio Bogaert.Bogaert KOP

Morgen krijg je een uitgebreid verslag van deze wedstrijd

In de stand blijft KVV derde met 1 punt achterstand op Merelbeke en nu 4 op leider Waarschoot.

Mede door het verlies van Merelbeke (4-1 op Latem) en het gelijkspel van Waarschoot (3-3 tegen Nevele) blijft KVV echter leider in de tweede periode. Waarschoot, Latem en Merelbeke volgen op drie punten. Volgende week staan met KVV-Merelbeke, Waarschoot-Sleidinge en Latem-Merendree drie zware matchen op het programma. KVV heeft genoeg aan een gelijkspel, dan haalt het deze periodetitel binnen. Bij verlies van KVV is het uitgeschakeld, dan begint het doelpuntensaldo te tellen: Waarschoot staat op +15, Latem op +12 en Merelbeke op +8.

Andere uitslagen uit de reeks: Oostakker-Adegem 1-3 / Ursel-Drongen 3-1 / Lembeke-Merendree 1-3 / Lochristi-Beervelde 4-1 / De Pinte-Sleidinge 2-2.

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!