Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: Voorbeschouwing Adegem-KVV

Marc_van_hecke_2 Na twee gretige trainingen deze week, ziet trainer Marc Van Hecke de match van zondag hoopvol tegemoet. ‘Op Kevin Druwé na, geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Waarschoot, en Sven Saey die moet geopereerd worden aan de knie, kan ik over een volledig fitte kern beschikken’.

'Adegem is één van de twee ploegen tegen wie wij verloren in de heenronde en dan nog in eigen huis. Toen tekende Filip Dhaemers (trainer VK Adegem) en zijn mannen voor de verrassing van de speeldag. Maar daarna bevestigden ze hun intrinsieke waarde en staan niet voor niets op de vierde plaats’.

Adegem won dus verdiend de heenmatch met 1-2, na een slechte wedstrijd van KVV, door op het einde van de wedstrijd een terechte strafschop om te zetten. ‘Sindsdien is de veldbezetting bij KVV in de juiste plooi gevallen’ vervolgt Marc ‘en op uitzondering van Kevin en Sven zijn we voltallig’.

This is your captain speaking

Vanaf deze week laten we ook captain Ennio Bogaert aan het woord:  

Ennio_bogaert_2 ‘Zondag eindelijk terug voetbal! De honger is groot, dat was te merken op de trainingen deze week’.

‘We staan derde in de stand op drie punten van de leider en eerste in de periodestand’.

‘Zondag moeten we die positieve lijn van 9 matchen zonder nederlaag doortrekken’.

‘Het zal echter geen gemakkelijke wedstrijd worden tegen Adegem. In de heenronde hebben we namelijk verloren tegen die jonge ploeg! We hebben het toen misschien te licht opgenomen maar dit mag nu niet gebeuren! Want ze hebben toch bewezen een goede ploeg te zijn, ze staan niet voor niets vierde in de stand’.

‘Iedereen zal zondag super gemotiveerd zijn om de match te winnen en zo een heel goede zaak te doen voor de periodetitel!’ aldus captain Bogaert.

Kern

De kern voor morgen ziet er als volgt uit: Christophe Ost, Dimitri De Buck, Ennio Bogaert, Gaetan Copermans, Geert De Poorter, Jonas Parmentier, Kristof Janssens, Niko De Letter, Sam Soens, Stephen Cox, Timmy Haeghens, Tom De Neve en nog drie aan te duiden spelers.

De wedstrijd vindt plaats in de Waleweg te 9991 Adegem en vangt aan om 15u00. Hij wordt geleid door dhr. Stany Van de Velde.

Foto's: ®koen.vanwaesberghe@skynet.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt



  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!