Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: Voorbeschouwing KVV-Destelbergen

5 gekwetsten, Thys Wintein (last van de kuit), Sven Saey (operatie), Kevin Druwé (herstellend na de blessure tijdens de wedstrijd KVV-Waarschoot) en deze week zijn ook nog Niko De Letter en Pieter Hautekeete uitgevallen op training. Dit betekent dat trainer Marc Van Hecke een verdedigingsprobleem heeft.

Destelbergen staat momenteel 7de in de rangschikking en heeft met 27 punten 11 punten minder dan het derde gerangschikte KVV.

Als we verder de stand analyseren zien we dat KVV de laatste 4 thuiswedstrijden 10 op 12 haalde na overwinningen tegen Lochristi, Waarschoot en Merendree en een gelijkspel tegen Nevele. Destelbergen haalde uit de laatste 4 uitwedstrijden 7 op 12 na zware overwinningen op Sleidinge (0-2), Beervelde (1-8), 1 gelijkspel op Nevele (1-1) en een 3-1 verlies op Waarschoot.

Als we nog verder analyseren behaalde Destelbergen 10 op 24 in de uitwedstrijden, KVV behaalde 17 op 27 in de thuiswedstrijden.

Last, but not least, behaalde Destelbergen maar 3 op 12 in de laatste 4 wedstrijden, KVV had het maximum van de punten.

In de tweede periode leidt KVV met 20 op 24, Merelbeke en Waarschoot volgen respectievelijk op 3 en 4 punten. Dit betekent dat bij winst van KVV, Waarschoot uitgeteld is voor deze 2de periode en Merelbeke moet winnen op het veld van Latem.

Van de heenwedstrijd herinneren we ons de 2-2 uitslag en het feit dat KVV daar op een 0-3 voorsprong had moeten komen op de counter en dat Destelbergen een onterechte strafschop kreeg (zeiden toen zelf de thuissupporters). Al bij al moeten we er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat een draw wel de juiste weergave was van de wedstrijd.

Wedstrijd in de wedstrijd wordt deze tussen beide clubtopschutters. Benny Bontinck van Destelbergen maakte al 13 doelpunten. Bij KVV heeft Jonas Parmentier er al 12 achter zijn naam. Gaetan Copermans volgt bij KVV met 7 rozen, Ennio Bogaert heeft er 4, Timmy Haeghens en Sam Soens 3, Tom De Neve en Sven Saey potten er 2, Stephen Cox, Kevin Druwé, Kristof Janssens en Christophe Ost lukten al 1 doelpunt.

Ook hebben we een beetje transfernieuws, want ook Kristof Janssens verlengde zijn contract tot midden 2010. Dit betekent dat enkel nog Tom De Neve en Kevin Druwé hun verbintenis moeten verlengen. Geert De Poorter beslist op het einde van het seizoen of er nog 1 jaartje KVV bijkomt of hij zijn schoenen aan de haak hangt.

Kenneth De Meester van Destelbergen is geel geschorst. Bij KVV niemand maar lopen zowel Christophe Ost, Geert De Poorter, Stephen Cox als Tom De Neve gevaar. Bij een gele kaart morgen volgt volgende week een schorsingsdag.

De kern voor morgen: Bjorn De Groote, Christophe Ost, Dimitri De Buck, Ennio Bogaert, Gaetan Copermans, Geert De Poorter, Jonas Parmentier, Kristof Janssens, Sam Soens, Stephen Cox, Timmy Haeghens, Tom De Neve + nog 3 aan te duiden spelers na de beloftewedstrijd.

Ook te vermelden waard is de actie van de supportersclub. Elk lid van de supportersclub krijgt, op vertoon van zijn lidkaart, 3 drankbonnetjes. Deze zijn af te halen in de kantine waar de bonnetjes verkocht worden.

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!