Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zelzaatse judoka’s veroveren 8 medailles in tornooi te Lokeren

Met het oog op het Oost-Vlaams jeugdkampioenschap van 31 januari trokken zaterdag 24 januari 12 Zelzaatse judoka’s naar de 'Bekers der Topjudoka’s' in Lokeren.

Acht van hen konden een podiumplaats afdwingen, met als koploper Fibe De Pauw, die haar 3 wedstrijden allemaal won met een ipponzege, wat haar goud opleverde.

Lokeren-KennyV240109Drie judoka’s wonnen zilver. Koen De Bruyne leverde fysiek zware wedstrijden, maar met twee overwinningen op de drie kon hij toch de tweede plaats bereiken.

Kenny Versompel(op de foto net op het punt zijn ippon te scoren) vocht drie zeer mooie wedstrijden, waarvan er twee gewonnen werden met een ipponscore .

Saar Reynaert tenslotte was ingedeeld bij de meisjes in -70 kg en met een flinke kleur op haar wangen eindigde ze eveneens op de tweede plaats.

De overige vier judoka’s trokken het brons naar zich toe. Lies Van Vooren ging er voluit voor, en als nieuweling bij de cadetten mocht ze de derde plaats bekleden.

Tim D’Hondt kwam in Lokeren voor het eerst als cadet op de mat. Met zijn bijzonder licht gewicht kon hij vanuit de herkansingen het brons bemachtigen.

Arslan Bayhatov (senior) en Koen De Bruyne (junior) zaten in dezelfde gewichtsklasse, namelijk  60 kg. Als laagste gordel vocht Arslan een knap tornooi en was dan ook verdiend 3de.

Dzjengis Kahn Mazaev en Zelamkha Bayhatov kwamen als beloften in -60 kg samen in het eindpunt van de herkansingen. Daar vochten ze voor het brons en het was Dzjengis Kahn die het van zijn clubgenoot haalde.

Wesley Van de Voorde, Zelamkha Bayhatov, Jodi Vlaeminck en Yakub Bayhatov grepen naast het podium maar waren zeker even verdienstelijk als hun andere clubgenoten.

 

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!