Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Judo: Belgisch Kampioenschap levert brons op voor Fibe De Pauw

FibeDePauw-150209Na de Vlaamse kampioenschappen te Kortrijk kon de geselecteerde Fibe De Pauw haar kans wagen op het  Belgisch kampioenschap dat zondag 15 februari 2009  plaats vond in Doornik.

Op dat kampioenschap probeerden de judoka’s in hun gewichtsklasse als vier beste Vlamingen en vier beste Walen elkaar uit te schakelen om zo de Belgische titel te behalen.

Fibe startte er in de kwartfinale waar ze het moest opnemen tegen een Waalse judoka. Die wist ze te overwinnen met een ipponzege uit een beentechniek.

Met die zege schoof Fibe door naar de halve finale waar ze tegen een judoka uit Opglabbeek aanliep. Het werd een felle strijd van aanval en verdedigen.

Elk foutje kon dan ook fataal zijn en een aanval van Fibe werd gecounterd voor -5. Die achterstand kon ze niet overbruggenen ging dus naar de herkansingen, om te strijden voor de derde plaats.

Het werd een zenuwslopend gevecht dat in haar voordeel eindigde nadat ze twee keer +5 had kunnen scoren. Deze uitslag bracht haar naar het podium waar ze haar oververdiende bronzen medaille in ontvangst mocht nemen.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!