Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sponsorrit van WTC De Katte

Traditioneel de eerste rit na de winter is de sponsortocht van WTC De Katte. Gisteren, zondag 15 februari was het zover.

Om 8u30 was het verzamelen geblazen bij Garage-Carosserie Van Hulse waar de verse koffie en koeken klaar stonden. De magen moesten goed gevuld zijn, want ze gingen nog verschillende haltes doen.

090215 001 Vandaar reden ze via Sas-van-Gent naar Drankencentrale Verstraete-De Keghel waar ze zich tegoed deden aan een druppelken om de koude temperatuur te trotseren.090215 008

Verder reden ze, via een omweg –ze moesten toch wel enkele kilometers op de teller hebben- naar frituur Ilse voor een volgende groepsfoto. Frietjes kwamen er niet aan te pas, het zijn sportmensen voor iets.

Vervolgens reden ze naar Tweewielershop Werner, ook op de Assenedesteenweg, om de nieuwste snufjes in het wielermilieu te zien en zich tegoed te doen aan nog een aperitief.

De laatste kilometers reden ze naar hun laatste stop, Café ‘De Moedige’, waar ze door de clubleiding getrakteerd werden op belegde broodjes. En zo als het bij een goed wielertoerist past werd de rit afgesloten met Trappist of Augustijn.

Reacties

mooie foto's en zeer gevat artikel bedankt Koen

 mario van hove op 16 februari 2009 om 20:57

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!