Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Uilen bezorgen jong en oud een onvergetelijke namiddag

DSC01246 Dienstencentrum de Kastanje is goed op dreef.Deze middag konden vogel- en voornamelijk uilenliefhebbers hun ogen en oren de kost geven.

The Owl Barn kwam met maar liefst 9 uilen de volledig gevulde zaal van de Kastanje een voorstelling geven over deze wonderlijke dieren.

Niet alleen houden ze de muizen uit het huis, maar het zijn ook echt wel gezellige huisdieren. Zowel jong als oud liet zich overtuigen een uil op de hand, en sommigen zelfs op de schouder te nemen. Een ware belevenis voor velen, dat bleek ook uit de sfeer.

Voorzitter Frank Bruggeman (open vld) was zeer tevreden met de opkomst van maar liefst 120 mensen + nog eens 20 kinderen uit het opvangcentrum Tjeppe Tjoepe.
DSC01289Reacties

gezellige en leerrijke namiddag, wie er niet was had ongelijk.
Binnenkort te gast ook in home bloemenbos en zeker niet te missen.
Ria

Ria op 2 maart 2009 om 20:17

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!