Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: De jeugd van KVV

Volgend weekend, 21-22/02/2009 is eigenlijk een inhaalweekend, de wedstrijden van het weekend van 6 en 7 december worden dan herspeeld.

Hieronder vind je een verslag van de wedstrijd bij de U13 tussen Adegem B en KVV, met dank aan trainer Steven Lybaert.

Adegem B - KVV Zelzate 1-1
 
Het was prachtig weer deze middag om te voetballen, Dat was het heel positief.

En we waren er vast van overtuigd om terug goed te presteren, maar zoiets kan je echt niet bestellen in voetbal.

We speelden één van onze mindere wedstrijden, ook al hadden we maar twee afwezigen! Blijkbaar hebben we het uit tegen grotere en oudere tegenstanders toch net iets moeilijker om onze eigen wil of voetballend vermogen te ontwikkelen, aan de rust stond het 0-0.

Tijdens die rust heb ik enkele jongens duidelijk gemaakt waar het op staat, want er waren er enkele bij die niet alles gaven.

Een knappe doorsteekpas van Miguel naar Ahmet resulteerde in een 0-1 voorsprong, maar toen hervielen we terug in onze oude gewoonte, niet genoeg vooruit uitverdedigen met goed voetbal en druk zetten, we konden amper drie goede passen na elkaar geven, en als je dan ook de scheidsrechter een beetje tegen hebt -maar dat creëer je soms zelf- dan wordt het soms moeilijk en na slecht uitverdedigen, de bal in iemand van Adegem zijn voeten en het stond 1-1.

Ook al misten we de laatste minuut een open doelkans, dan nog zou dit onze mindere prestatie niet verbloemen. We moeten nog veel trainen en luisteren, en vooral niet mekkeren tegen de scheidsrechter, ook al heb je gelijk. Maar we zijn en blijven positief; volgende week kunnen we dit terug rechtzetten.

Dat is het voordeel aan voetbal zoals we nu de andere kant van de medaille zien buiten vorige week.

Verslag: Trainer Steven Lybaert.


Vrijdag beginnen we al met de wedstrijd Bassevelde-KVV B bij de U13 (miniemen) en dan zaterdag volgt de rest: U6 om 14u30: KVV-Maldegem, U7 om 10u00: KVV A-RC Gent-Zeehaven, om 17u15: Belzele-KVV B, U8 om 10u00: KVV A-Assenede-Boekhoute A, KVV B-Bassevelde en Donk-KVV C. U9 om 9u45: Sleidinge-KVV A, om 14u00: 090214 014 Bassevelde-KVV B en om 11u30: Laarne/Kalken-KVV C. U10 om 10u00: KVV A-Ertvelde, KVV B is vrij dit weekend. Bij de U11 zijn zowel KVV A als KVV B vrij. U13 (miniemen) om 11u00: KVV C-Knesselare, KVV A is vrij en KVV B speelt dus op vrijdag. U15 (knapen) om 13u15: KVV A-Oostakker en om 15u15: Sleidinge-KVV B. De U17 (scholieren) zijn vrij en de U19 (de UEFA-junioren) spelen om 15u00 thuis tegen Sint-Denijs. De reserven tenslotte spelen zaterdag om 15u00 op het veld van Nevele. Op de foto zie je de U9C met trainer Kris De Muynck en afgevaardigde Veronique De Smet

Volgende woensdag vind je hier een verslag van de wedstrijd bij de U8 tussen KVV A en Assenede/Boekhoute A.


Rangschikkingen:


Reserven

Reserven 

UEFA's

UEFA's 

Scholieren:

Scholieren 

Knapen A & B

Knapen 

Miniemen A & B

Miniemen A&B 

Miniemen C

Miniemen C

Reacties

Goe gedaan Koentje

Grtjs

 Thierry De Waele op 18 februari 2009 om 17:26

klasse koen!

 De Poorter Geert op 18 februari 2009 om 20:04

Leuk om regelmatig onze club in het nieuws te brengen.
Doe zo verder Koen

Groeten Eddy

 Eddy Roegiers op 19 februari 2009 om 17:50

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!