Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: De Jeugd van KVV

Sommige ploegen van KVV hebben vorig weekend zwaar uitgehaald. Overwinningen zoals 5-0, 8-2, 9-0 of 6-1 waren normaal, al moeten we er eerlijkheidshalve aan toe voegen dat er ook serieuze nederlagen bij zaten, 14-0, 6-0, 5-0.

Eén van de opvallendste uitslagen dit weekend was de 5-0 overwinning van de duiveltjes U8A tegen Assenede-Boekhoute B. Een verslag, ons ingestuurd door de trainer, Tom Dierickx:

KVV Zelzate A – Assenede-Boekhoute B 5–0

U8A  De U8A van trainer Tom Dierickx met Arne Mingers, Arno Gaelens, Jelle Schauwvlieghe, Lukas Teirlinck, Precious Mogbeyiteren en Robbe Dierickx (foto ® kvw).

Zaterdag 21 februari mochten we de inhaalwedstrijd spelen die op 6 december 2008 werd afgelast.

Robbe stond in doel, Lukas stond als staart, Precious en Arne speelden op de flanken en Arno stond in de spits, Jelle probeerde op elke positie te wisselen.

Voor enkelen onder onze ploeg is het een speciale wedstrijd aangezien bij de tegenstander heel wat klasgenootjes spelen. Na enkele minuten nerveus aftasten kwam onze ploeg alsnog heel goed uit de startblokken. We speelden de eerste 15 minuten werkelijk op de helft van de tegenstander, er waren dan ook heel mooie combinaties bij die elke trainer met fierheid zou willen zien.

Uiteindelijk viel uit zo’n combinatie het eerste doelpunt. Een mooie aanval vertrekkende van Precious die, na dubbelpas met Arno, mooi op doel trapte. De keeper ranselde de bal mooi uit doel maar Arne was goed gevolgd en trapte mooi met zijn linker binnen.U8A - 2-0

Jelle kwam daarna Arno vervangen en deed dit als echte supersub want niet veel later deed hij de netten van de tegenstander voor de tweede keer trillen.

Assenede kwam ook enkele keren oprukken maar de snelheid van Precious en de timing van Lukas verhinderden de kansen van de bezoekers. Ook Robbe toonde de aangeleerde technieken van het duiken naar de bal en haalde een bal mooi uit de linkerhoek. Net voor de pauze maakte Arne er nog 3-0 van, meteen ook de ruststand. Op de foto zien we hoe Arne Mingers de 2-0 tegen de touwen jaagt. Doelman Jens Verweire had net daarvoor het schot van Precious gepareerd, maar Arne was goed gevolgd (foto ® kvw).

Na de pauze mocht Arne even rusten en dat merkten we meteen. Er was geen aanvoer naar voor toe en we lieten de tegenstander tot aan de middellijn komen maar konden niet opbouwend vooruit voetballen.

Toch probeerde Arno, na een mooie aanname, maar zijn schot ging jammer genoeg net voorlangs. Van zodra Arne terug tussen de lijnen liep ging het plots weer wel. Preciuos scoorde na mooi stoorwerk van Arne met een knap schot de 4-0. Vijf minuten voor affluiten terug een mooie aanval, Lukas mooi naar Jelle, Jelle maakte een actie langs de vleugel en Precious devieerde de bal mooi tegen de netten. Knap doelpunt, de opbouw van dit doelpunt mocht gezien worden.

Eindstand 5–0. Een dikke proficiat aan de 6 duiveltjes, iedereen heeft collectief proberen spelen en we hebben tegen een heel waardige tegenstander de 0 kunnen houden. Ook Lukas van de C ploeg, die ons kwam helpen, deed het heel goed waarvoor dank uiteraard.

Een hele fiere trainer!

Volgend weekend staat er terug een volledige speeldag, hier volgt het programma, alle wedstrijden worden op zaterdag gespeeld: U6 om 11u00: Assen./Boekh. – KVV / U7 om 10u00: KVV A-Vinderhoute en KVV B-KFCO Gent / U8 om 10u00: KVV A-Kapr./Bent., KVV B-VC Boekhoute en om 15u00: KVV C-Middelburg / U9 om 13u30: Ertvelde-KVV A, om 10u00: Kapr./Bent. B-KVV B en om 10u00: Lochristi-KVV C / U10 om 10u00: KVV A-Sleidinge en om 13u15 KVV B-Zaffelare / U11 om 10u00: Mariakerke-KVV B / U13 om 16u00: Ertvelde-KVV A, om 11u00: Assen./Boekh.-KVV B en om 11u00: KVV C-St.Laureins / U15 om 13u15: KVV A-Sleidinge en om 14u00: Bassevelde-KVV B / U17 om 11u00: Lochristi-KVV / U19 om 15u00: KVV-Zomergem en de reserven spelen om 15u00 thuis tegen Sleidinge.

Reacties

Koen,
Ik heb gezien en het is mij bevestigd dat de jeugdsite Van KVV Zelzate afgedaan is door een interne ruzie!!
Mogen de trainers de wedstrijd verslagen naar U opzenden ?
Het adres is dat ? Zelzate@nieuwsblad.be ?
Groetjes Michel.

 Michel Schoolmeesters op 5 maart 2009 om 21:09

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!