Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: Jeugduitslagen KVV

Niettegenstaande het een vrij weekend was, zijn er toch -mede door de strenge winter- heel wat inhaalwedstrijden gespeeld bij de jeugd van KVV.

We geven je een overzicht van kvv de binnengekomen uitslagen:

U6: KVV-Maldegem 0-14 / U8: KVV A-Assen./Boekh. A 5-0 / U9: Laarne/Kalken-KVV C 2-8 / U10: KVV-Ertvelde 9-0 / U13 (Miniemen): Bassevelde-KVV B 6-0 / KVV C-Knesselare 2-0 / U15 (Knapen): KVV A-Oostakker 6-1 / Sleidinge-KVV B 1-3 / U19 (UEFA-junioren) KVV-Sint Denijs 1-1 / Reserven: Nevele-KVV 5-0.

Woensdag volgt een uitgebreid verslag van de wedstrijd bij de U8 tussen KVV A en Assenede/Boekhoute A.

090222 016Precious Mogbeyiteren van KVV schiet op doel, maar doelman Jens Verweire van Assenede/Boekhoute staat paraat.

foto: ® kvw

Reacties

Ondertussen heb ik nog een uitslag binnengekregen van de U11. Daar heeft KVV B met 6-2 verloren op het veld van Belgerhoeke.

 Koen Van Waesberghe op 23 februari 2009 om 15:19

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!