Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: KVV in de laatste rechte lijn in 2de Provinciale

Banner 'KVV' We zitten in de laatste rechte lijn naar het einde van het eerste seizoen van fusieploeg KVV Zelzate in 2de provinciale A.

Als we kijken naar de stand van de top is Waarschoot leider. Het heeft 47 punten en dat zijn er drie meer dan het tweede gerangschikte Merelbeke, KVV volgt op de derde plaats met 42 punten, Ursel en Nevele staan broederlijk naast elkaar op de vierde plaats met 40 punten. In het dal van het klassement ziet het er bijna hopeloos uit voor Oostakker en Lembeke, ze hebben 14 punten en dat zijn er al 7 minder dan De Pinte en Beervelde die naast elkaar op de 14de plaats staan.

Als we de stand een beetje analyseren merken we dat in de thuiswedstrijden Waarschoot 24 op 33 haalde, Merelbeke 18 op 30 en KVV 18 op 36. In de uitwedstrijden haalde Waarschoot 23 op 33, Merelbeke 26 op 36 en KVV 24 op 30. Als we die resultaten verrekenen zou Waarschoot kampioen worden met 64 punten, gevolgd door Merelbeke met 60 en KVV met 59, maar ik zeg het erbij, dit is maar fictief (als de ploegen zo verder zouden doen).

PLOEGfoto 02 We kunnen wel eens kijken naar de laatste 4 wedstrijden, de 4 laatste thuis- en de laatste 4 uitwedstrijden: daarin haalde Waarschoot respectievelijk 6, 8 en 7 op 12, Merelbeke haalde 5, 7 en 7 op 12 en KVV had 4, 4 en 12 op 12. Daaruit blijkt toch duidelijk dat KVV sterker is in de uitwedstrijden en laat dat een serieuze opsteker zijn voor de rest van het seizoen, want KVV moet nog vijf maal op verplaatsing spelen, Waarschoot vier maal en Merelbeke drie maal.

Foto: www.kvvzelzate.be

Op de foto zien we bovenaan rij vlnr: Geert De Poorter - Pieter Hautekeete - Niko De Letter - Sam Soens - Kristof Janssens - Gaetan Copermans - Kevin Druwé en Jonas Parmentier.

Midden vlnr: Kinesist Frederik Pattyn - Afgevaardigde Franki Van de Walle - Juanito Van Laere (ondertussen bij Ria Westdorpe) - Tom De Neve - Ennio Bogaert - Ronny Tresonie (ondertussen gestopt wegens zware kwetsuur) - Christophe Ost - Stefan Beauprez - Afgevaardigde Dalain Van Hecke - Keepertrainer Dirk Van der Jeugt en T2 Steven Smessaert.

Onderste rij vlnr: Dimitri De Buck - Bjorn De Groote - Sven Saey - T1 Marc Van Hecke - Timmy Haeghens - Stephen Cox en Thijs Wintein

Als laatste gaan we eens naar de kalender van de top-3 uit de rangschikking kijken. Waarschoot moet nog thuis Adegem, Drongen, Latem en KVV en moet nog op bezoek bij Destelbergen, Merelbeke, Oostakker en Ursel. Merelbeke van zijn kant moet nog thuis tegen Beervelde, Destelbergen, Nevele, Sleidinge en Waarschoot en uit naar Adegem, De Pinte en Merendree. KVV krijgt nog De Pinte, Latem en Lembeke op bezoek en heeft nog verplaatsingen naar Lochristi, Nevele, Oostakker, Sleidinge en Waarschoot.

Volgend weekend staat er de absolute topper op het programma. Merelbeke-Waarschoot of de leider op bezoek bij het tweede geklasseerde. KVV heeft de moeilijke verplaatsing naar Sleidinge (remember de 0-6 uit de heenwedstrijd). De rest van het programma is: Beervelde-De Pinte / Adegem-Lembeke / Merendree-Nevele / Ursel-Oostakker / Drongen-Latem en Destelbergen-Lochristi.

Woensdag vind je hier een uitgebreid verslag van de U8. De A-ploeg speelde in de gewestelijke B-reeks tegen Assenede-Boekhoute A.

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!