Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: Oefenwedstrijd KFC Eeklo (1ste prov.)-KVV (2de prov.) 0-0

Enkele ervaren ratten zoals Geert De Poorter, Gaetan Copermans, Ennio Bogaert en Dimitri De Buck kregen van trainer Marc Van Hecke een avondje rust toebedeeld.

Kevin Druwé ontbrak nog na zijn lange inactiviteit; Thijs Wintein startte na weken van afwezigheid door kwetsuur.

Daardoor kregen enkele jongeren een kans om zich te bewijzen, en of ze dit deden.

Een lang verslag gaan we er niet van maken. Laat ons zeggen dat het veldoverwicht misschien voor Eeklo was maar dat de beste kansen, zeker de vrije trap op de lat van Christophe Ost in de tweede helft (à la Drongen), voor KVV waren.

KVV startte met: Thijs Wintein - Niko De Letter - Stephen Cox - Tom De Neve - Christophe Ost - Kristof Janssens - Nico De Paepe - Carl Ingels - Sam Soens - Stefan Beauprez.

Kwamen in: Jonas Parmentier (46') - Noam Dierickx (60') - Timmy Haeghens (60') en Niels Cornelis (60').

Reacties

Er is een foutje geslopen in het artikel. Ook Noam Dierickx is aan de wedstrijd begonnen en in de 60' is Sasha De Meulenaere ingekomen. Waarvoor mijn excuses.

 Koen Van Waesberghe op 20 februari 2009 om 11:53

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!