Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: Voorbeschouwing Sleidinge-KVV

Morgen om 15u vindt in de Herritakkerlaan de wedstrijd FC Sint-Joris Sleidinge-KVV Zelzate plaats. Zowel Thijs Wintein, Sven Saey, Bjorn De Groote als Kevin Druwé deden deze namiddag matchritme op met de reserven, de wedstrijd thuis tegen Sleidinge eindigde op 2-2.

Bij KVV staan Geert De Poorter, Christophe Ost, Stephen Cox en Bjorn De Groote op een kaart van schorsing. De rode kaart die Dimitri De Buck opliep in de thuiswedstrijd tegen Ursel heeft nog geen gevolgen aangezien het provinciaal comité daarover nog geen uitspraak heeft gedaan.

Bij Sleidinge zijn er twee geschorsten: doelman Kim De Paepe is één speeldag geschorst na zijn rode kaart die hij opliep in de wedstrijd op De Pinte en David Penny keek twee weken geleden op Nevele tegen zijn derde geel aan en mist daardoor ook de wedstrijd. Met Pieter Claeys, Tim en Tom De Baets, Marino De Bie, Wesley De Ridder en James Van heeft Sleidinge zes spelers die volgende week geschorst zijn als ze morgen hun derde geel karton krijgen.

Als we naar het klassement kijken zien we dat KVV op een derde en Sleidinge op een tiende plaats staat. In de derde periodestand staat KVV pas negende met 3 op 6, Sleidinge is vijftiende met 0 op 6.

Als we de stand een beetje analyseren zien we dat Sleidinge in zijn laatste vier wedstrijden 2 op 12, KVV haalde daarin 6 op 12. Bij een verdere analyse zien we dat Sleidinge in zijn laatste 4 thuiswedstrijden (Ursel, Drongen, Destelbergen en Lochristi) amper 1 op 12 haalde, KVV haalde in zijn laatste vier uitwedstrijden (Drongen, Adegem, Beervelde en De Pinte) het maximum van 12 op 12.

DE topaffiche van dit weekend is Merelbeke-Waarschoot, of de nummer 1 op bezoek bij het nummer 2. Winst betekent dat Waarschoot een serieuze optie neemt op de titel want dan heeft het al zes punten voorsprong op Merelbeke en minimum vijf op KVV. Bij verlies van Waarschoot ligt de titelstrijd weer volledig open. Een gelijkspel zou voor KVV de beste zaak zijn, als het zelf wint natuurlijk.

Andere wedstrijden van 2de provinciale A: vanavond om 19u30 is er Beervelde-De Pinte, morgen om 15u zijn er Destelbergen-Lochristi, Drongen-Latem, Ursel-Oostakker, Merendree-Nevele en  Adegem-Lembeke.

De kern van KVV: Christophe Ost – Dimitri De Buck – Ennio Bogaert – Gaetan Copermans – Geert De Poorter – Jonas Parmentier – Kevin Druwé – Kristof Janssens – Niko De Letter – Noam Dierickx – Sam Soens – Stephen Cox – Thijs Wintein – Timmy Haeghens – Tom De Neve.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, de heer Eric De Vriese. Hij wordt bijgestaan door zijn assistenten de heer Chris Verfaille en de heer Guido Wolff.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!