Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ze komt, ze komt, … NATALIA komt naar Zelzate!

Banner NataliaRose Inderdaad, onze souldiva, de Tina van de lage landen, de enige echte Natalia komt naar Zelzate. VZW Goal Events viert zijn vijfde verjaardag en wil dit niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Op vrijdag 21 augustus zal het parkeerterrein aan de Vredekaai in Zelzate omgevormd worden tot een heus festivalterrein.

In het voorprogramma zal AB-Nono vanaf 19u30 het beste van zichzelf geven; gedurende 2 uur brengen ze de grootste pop- en rockklassiekers van de jaren ’60 tot nu.

En dan… vanaf 21u45 start de ‘Wise Girl Summertour’. Deze show wordt aangekondigd als het grootste spektakelstuk ooit gebracht door een Belgische artieste. Dit concert zal waarschijnlijk ook het enige live-concert zijn dat ze in Oost-Vlaanderen zal geven. Natalia zal naast haar grootste hits, ook haar nieuwe CD voorstellen.

Kaarten, €12,50 voor kinderen en €25,00 voor volwassenen, kan je nu reeds bestellen via www.goalevents.be.  Er is ook een uniek VIP-café en een exclusief VIP-diner en dit in samenwerking met Hotel-Restaurant ‘Den Hof’. Ontdek deze formules op de webstek van Goal Events vzw.


Concert ten voordele van de jeugdwerking van KVV

Goal Events vzw heeft o.a. als doel de promotie van sport in het algemeen en jeugdsport in het bijzonder. Daarom wil deze organisator de opbrengst schenken aan de jeugdwerking van voetbalclub KVV Zelzate; omdat investeren in jeugd, investeren is in de toekomst, maar investeren kost geld. Daarom wil Goal Events proberen zijn steentje bij te dragen in de opleiding van meer dan 250 jongeren.

Reacties

Schitterend! Natalia met haar zomertour 2009 te Zelzate. Daar mag deze gemeente toch wel trots op zijn. Ik bestel onmiddellijk mijn kaartjes al.
Proficiat aan de organisators!

 Kim op 16 februari 2009 om 21:51

test

 Koen Van Waesberghe op 12 april 2009 om 05:38

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!