Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

ZVK De Katte nu wel heel dicht bij de titel

Door een 4-0 overwinning tegen het tweede geklasseerde Interforza Gent is ZVK De Katte nu wel heel dicht bij de titel. Met nog 7 wedstrijden te gaan heeft het nu negen punten voor op datzelfde Interforza dat naar de derde plaats zakt in derde provinciale en zes punten voor op het nu tweede geklasseerde Retro Zelzate.

De wedstrijd begon gelijkopgaand doch het balbezit was toch in het voordeel van ZVC De Katte en na zeven minuten was het raak toen topschutter Jondalar Naudts alleen voor de doelman kwam en beheerst in het dak van het doel besloot, 1-0.090220 046

Doelman Jordin Van den Bossche die de 1-1 uit zijn netten houdt. (foto: ® kvw)

Interforza probeerde het initiatief te nemen, maar door goed storend werk van ZVC De Katte bleef het de ganse eerste helft 1-0.

De tweede helft begon ook nog gelijkopgaand maar meer en meer kwam De Katte in balbezit. De bezoekers, die maar net met vijf spelers waren afgezakt naar de Eurohal, begonnen op hun tandvlees te zitten en toen Hannes Van Hulle er 2-0 van maakte was de kous af.090220 063

Mooi schot van Mitchell Humblé maar de doelman van Interforza Gent redt. (foto ® kvw)

ZVC De Katte scoorde nog tweemaal met het tweede doelpunt van Hannes Van Hulle en een doelpunt van Nicky Van Hecke.

Verdiende overwinning van ZVC De Katte die speelde met: Jordin Van den Bossche (doelman 21) – Mitchell Humblé (5) – Nicky Van Hecke (6) – Franky Heyneman (kapitein 7) – Ennio Gautier (8) – Jondalar Naudts (9) en Hannes Van Hulle (10).

Reacties

Laat een reactie achter


Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!