Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: KVV verliest door doelpunt in voorlaatste minuut

Banner 'KVV' Door een doelpunt in de voorlaatste minuut heeft Sleidinge de drie punten thuisgehouden tegen KVV. Noam Dierickx speelde een beresterke partij in de eerste wedstrijd waarin hij mocht starten, aangezien Tom De Neve gekwetst was. Stephen Cox pakte zijn derde gele kaart en is er volgende week in de uitwedstrijd op Oostakker niet bij.

Daardoor zakt KVV één plaats in de rangschikking. Het staat nu vierde met 42 punten. De topper in de reeks is gewonnen door Waarschoot. Het vernederde Merelbeke met duidelijke 2-7.

Daarmee loopt Waarschoot uit aan de top van de rangschikking; het telt nu 50 punten, zes meer dan het tweede Merelbeke (44), Nevele staat nu derde met 43 punten. Op de vijfde plaats volgt Ursel met 41 punten, Destelbergen heeft als zesde 40 punten.

In de derde periode leidt Nevele met het maximum van 9 op 9, Waarschoot, Ursel en Destelbergen hebben er elk 7, KVV staat daar op een elfde plaats met 3 op 9.

Alle uitslagen: Beervelde-De Pinte 1-1 / Adegem-Lembeke 4-1 / Merelbeke-Waarschoot 2-7 / Merendree-Nevele 0-2 / Sleidinge-KVV 1-0 / Ursel-Oostakker 2-2 / Drongen-Latem 0-0 / Destelbergen-Lochristi 0-0.

Morgen vind je hier een uitgebreid verslag.

Hé scheids, dat is fout hé !

Gisterenmiddag volgden we Frank Bruggeman (open vld) als scheidsrechter. Frank floot immers de match tussen KAA Gent en Standard bij de U17.

DSC01450

Lees het volledige verslag

Lees verder

Starts To Run, nu ook in Zelzate

090301 021 Deze morgen om 9u30 verzamelden 31 sportievelingen uit onze gemeente om de eerste sessie van Starts To Run af te haspelen. Deze looptrainingen verzekeren je dat je na 10 weken gerust aan de ’20 km van Brussel’ kan deelnemen.

Onder hen de jarige Burgemeester Freddy De Vilder –hij wordt er vandaag 54- cd&v gemeenteraadslid Carine Van Belleghem en sp.a ocmw-raadslid Sofie De Vilder.090301 018

De eerste sessie van deze training, onder leiding van sportfunctionaris Dirk Willems, bestond uit 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, nogmaals 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen, nogmaals 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen en om af te sluiten 3 minuten lopen en 3 minuten wandelen.

Als je dit geleidelijk opbouwt met een ritme van 3 dagen per week (telkens ongeveer een halfuurtje), kan je na 10 weken gerust 30 minuten lopen, zo beschreef ook Evi Gruyvaert in haar boek.

Van tijd tot tijd zullen we nog verslag uitbrengen van deze sportmanifestatie in onze gemeente en zullen we ook mensen vragen naar hun evolutie.


090301 014 De traditionele groepsfoto (foto's ® koen.vanwaesberghe@skynet.be)

Wedstrijd: De mooiste winterfoto

Tot vannacht 00u kon je stemmen voor de mooiste winterfoto.

Foto 3 31 personen brachten hun stem uit en maar liefst 45,16% koos voor foto nr.3. Deze mooie winterfoto is een kunstje van Guido De Fleurquin. Proficiat Guido, de DVD is naar je op komst.

Op de tweede plaats staat een mooi staaltje fotografiekunst. Deze foto is van Marcel Van Hoecke is genomen op de Wachtebeekse Langelede en was goed voor 25,81% van de stemmen; ook voor jou proficiat Marcel, ook naar jou is een DVD op komst.

De derde plaats is voor Jozef Alliet met 16,13% van de stemmen. Proficiat Jozef, ook jij ontvangt binnenkort een DVD.

Eervolle vermeldingen zijn er ook voor Dominique Van Acker en Luc Vereecke voor hun fotokunsten.

Aan iedereen bedankt voor de foto’s en deze zomer doen we waarschijnlijk wel terug zo iets met foto’s.

Oudere berichten:
> Opgelet: Alcoholcontroles
> Zelzate haalt slag thuis bij Staten Generaal Ruimtelijke Ordening Oost-Vlaanderen
> Voetbal: KVV in de laatste rechte lijn in 2de Provinciale
> ZRO heeft een gloednieuwe uitzendstudio in de brughuizen.
> ZVK De Katte nu wel heel dicht bij de titel
> Flitsen op Fruit your night
> Paul Tollenaere benoemd tot Ereschepen van Zelzate
> Geflitst: Sporten in Zelzate
> Carnaval in KDV Pinnemuts
> Overzicht activiteiten Middenschool Zelzate
> Voetbal: Oefenwedstrijd KFC Eeklo (1ste prov.)-KVV (2de prov.) 0-0
> Late nieuwjaarsreceptie voor personeel Gemeenteschool
> Voetbal: De jeugd van KVV
> HELP: een groen ei
> Agenda gemeenteraad 24 februari
> Ga naar een voorstelling met Bart Peeters
> Uitgebreid verslag KVV-Ursel 0-3
> Judo: Belgisch Kampioenschap levert brons op voor Fibe De Pauw
> Moet de pensioenleeftijd omhoog in België ?
> Sponsorrit van WTC De Katte

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!