Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Starts To Run, nu ook in Zelzate

090301 021 Deze morgen om 9u30 verzamelden 31 sportievelingen uit onze gemeente om de eerste sessie van Starts To Run af te haspelen. Deze looptrainingen verzekeren je dat je na 10 weken gerust aan de ’20 km van Brussel’ kan deelnemen.

Onder hen de jarige Burgemeester Freddy De Vilder –hij wordt er vandaag 54- cd&v gemeenteraadslid Carine Van Belleghem en sp.a ocmw-raadslid Sofie De Vilder.090301 018

De eerste sessie van deze training, onder leiding van sportfunctionaris Dirk Willems, bestond uit 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, nogmaals 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen, nogmaals 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen en om af te sluiten 3 minuten lopen en 3 minuten wandelen.

Als je dit geleidelijk opbouwt met een ritme van 3 dagen per week (telkens ongeveer een halfuurtje), kan je na 10 weken gerust 30 minuten lopen, zo beschreef ook Evi Gruyvaert in haar boek.

Van tijd tot tijd zullen we nog verslag uitbrengen van deze sportmanifestatie in onze gemeente en zullen we ook mensen vragen naar hun evolutie.


090301 014 De traditionele groepsfoto (foto's ® koen.vanwaesberghe@skynet.be)

Reacties

Dit is trouwens de 2e editie van start to run

 De Meyer Danny op 1 maart 2009 om 13:35

Dat belooft ook al een aantal deelnemers voor de stratenloop van Zelzate.

 G.U.Y. op 1 maart 2009 om 17:48

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!