Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Voetbal: KVV verliest door doelpunt in voorlaatste minuut

Banner 'KVV' Door een doelpunt in de voorlaatste minuut heeft Sleidinge de drie punten thuisgehouden tegen KVV. Noam Dierickx speelde een beresterke partij in de eerste wedstrijd waarin hij mocht starten, aangezien Tom De Neve gekwetst was. Stephen Cox pakte zijn derde gele kaart en is er volgende week in de uitwedstrijd op Oostakker niet bij.

Daardoor zakt KVV één plaats in de rangschikking. Het staat nu vierde met 42 punten. De topper in de reeks is gewonnen door Waarschoot. Het vernederde Merelbeke met duidelijke 2-7.

Daarmee loopt Waarschoot uit aan de top van de rangschikking; het telt nu 50 punten, zes meer dan het tweede Merelbeke (44), Nevele staat nu derde met 43 punten. Op de vijfde plaats volgt Ursel met 41 punten, Destelbergen heeft als zesde 40 punten.

In de derde periode leidt Nevele met het maximum van 9 op 9, Waarschoot, Ursel en Destelbergen hebben er elk 7, KVV staat daar op een elfde plaats met 3 op 9.

Alle uitslagen: Beervelde-De Pinte 1-1 / Adegem-Lembeke 4-1 / Merelbeke-Waarschoot 2-7 / Merendree-Nevele 0-2 / Sleidinge-KVV 1-0 / Ursel-Oostakker 2-2 / Drongen-Latem 0-0 / Destelbergen-Lochristi 0-0.

Morgen vind je hier een uitgebreid verslag.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!