Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wedstrijd: De mooiste winterfoto

Tot vannacht 00u kon je stemmen voor de mooiste winterfoto.

Foto 3 31 personen brachten hun stem uit en maar liefst 45,16% koos voor foto nr.3. Deze mooie winterfoto is een kunstje van Guido De Fleurquin. Proficiat Guido, de DVD is naar je op komst.

Op de tweede plaats staat een mooi staaltje fotografiekunst. Deze foto is van Marcel Van Hoecke is genomen op de Wachtebeekse Langelede en was goed voor 25,81% van de stemmen; ook voor jou proficiat Marcel, ook naar jou is een DVD op komst.

De derde plaats is voor Jozef Alliet met 16,13% van de stemmen. Proficiat Jozef, ook jij ontvangt binnenkort een DVD.

Eervolle vermeldingen zijn er ook voor Dominique Van Acker en Luc Vereecke voor hun fotokunsten.

Aan iedereen bedankt voor de foto’s en deze zomer doen we waarschijnlijk wel terug zo iets met foto’s.

Reacties

de winnende foto doet me fel denken aan foto's die je zomaar van internet kan plukken :s

 cinneke op 1 maart 2009 om 22:14

Cinneke,
bedankt voor je reactie. Ik heb de eigenaar van de foto gecontacteerd en samen met hem naar de plaats geweest waar deze foto is genomen. Hij is genomen in het Berenbos Baantje. Dit is het baantje van de fietstunnel naar Ertvelde.
Hopelijk blijf je de gemeente en de blog volgen met kritische blik.

 Koen Van Waesberghe op 2 maart 2009 om 17:02

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!