Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wedstrijd: De mooiste winterfoto

Tot vannacht 00u kon je stemmen voor de mooiste winterfoto.

Foto 3 31 personen brachten hun stem uit en maar liefst 45,16% koos voor foto nr.3. Deze mooie winterfoto is een kunstje van Guido De Fleurquin. Proficiat Guido, de DVD is naar je op komst.

Op de tweede plaats staat een mooi staaltje fotografiekunst. Deze foto is van Marcel Van Hoecke is genomen op de Wachtebeekse Langelede en was goed voor 25,81% van de stemmen; ook voor jou proficiat Marcel, ook naar jou is een DVD op komst.

De derde plaats is voor Jozef Alliet met 16,13% van de stemmen. Proficiat Jozef, ook jij ontvangt binnenkort een DVD.

Eervolle vermeldingen zijn er ook voor Dominique Van Acker en Luc Vereecke voor hun fotokunsten.

Aan iedereen bedankt voor de foto’s en deze zomer doen we waarschijnlijk wel terug zo iets met foto’s.

De mooiste winterfoto

Banner winterfoto Zoals je wel weet hebben we deze winter een wedstrijd georganiseerd: "De mooiste winterfoto'. In januari hebben we dan een oproep gedaan om je mooiste winterfoto's door te sturen en daarvan kan er sinds begin deze maand uit vijf foto's gekozen worden.

Heb jij al gestemd? Het kan nog tot 28 februari om middernacht. Dan wordt de wedstrijd onherroepelijk afgesloten. Diegene met het meest stemmen krijgt een recente DVD. Stemmen kan nog op www.nieuwsblad.be/zelzate.

Ga naar een voorstelling met Bart Peeters

Bart Peeters trakteert vier lezers van Het Nieuwsblad op een avondje uit. Niet zomaar een avondje uit, want het is diezelfde Bart Peeters die plaats neemt op het podium.

Dit keer geen Jos Bosmans of Clement Peerens, nee het is Bart Peeters pur sang. Hij brengt speciaal voor zijn VIP's 'De Hemel In Het Klad'. Dat is vijf jaar na 'Het plaatje van Bart Peeters'  en twee jaar na 'Slimmer dan de Zanger' zijn derde theatertournee. Derde keer, beste keer, vindt hij zelf.

Wil je erbij zijn? Klik dan hier en maak kans op twee duotickets.

Win de allereerste Werchter-tickets

Metallica, Coldplay, The Killers en Placebo. Dit zijn alvast enkele namen die zeker van de party zullen zijn op rock werchter, welke doorgaat op 2,3,4 en 5 juli 2009.

Het nieuwsblad geeft een combi-duoticket weg: surf snel naar de wedstrijd en doe mee. Wie weet sta jij binnenkort dan wel op Rock Werchter.

Winterfoto’s op de blog

Banner winterfoto Op 16 januari deden we met onze blog een oproep naar kustenaars, fotografen, om de mooiste winterfoto door te mailen.

We kregen zeer mooie exemplaren binnen; daaruit moesten we de mooiste vijf foto’s selecteren.

De mooiste foto’s selecteren is natuurlijk relatief maar ja, er moeten nu eenmaal keuzes gemaakt worden in het leven. Collega Danny en ik en onze Nieuwsbladreporter Dirk Ververs hebben dus toch een keuze moeten maken.

Nu is de vraag aan onze lezers: wat vind jij de mooiste winterfoto op onze blog?

Foto 1

Foto 1 


Foto 2

Foto 2 


Foto 3

Foto 3 


Foto 4

Foto 4   


Foto 5

Foto 5 

Stemmen kan tot 28 februari en de drie mooiste foto's (volgens onze lezers toch) krijgen een recente DVD.

Gezocht: Cartoonisten

Heb je een levendige fantasie en kan je goed tekenen ? Dan is dit misschien iets voor u.
Wij zijn op zoek naar iemand die voor de blog elke week een cartoon wil maken dat iets met Zelzate te maken heeft.

Daarvoor organiseren we een wedstrijdje. Maak een cartoon over Zelzate of iets wat met Zelzate te maken heeft (of het nu van vroeger is of nu maakt niet uit) en mail ze ons voor 14 februari door op zelzate@nieuwsblad.be


Megascore: de voetbalwedstrijd

Megascoreterugrondewebsite Megascore, de succesvolle voetbalwedstrijd van je krant, heeft ook in onze gemeente heel wat deelnemers, en die doen het allesbehalve slecht.

Yves Van Damme staat in het totaalklassement rond de 100ste plaats en is de beste deelnemer in onze streek (Wachtebeke, Lochristi, Knesselare, Lovendegem, Zomergem en Evergem) met 9859 punten.

Op de tweede plaats in onze gemeente volgt Christophe Gevaert met 9612 punten, daarna volgen Jaime Van Hyfte met 9284, Patrick Wouters met 8917, Peter Scheir 8804.

Wil je ook graag een poging doen om wekelijks 1000€ te winnen? Surf dan naar www.nieuwsblad.be/megascore.

Joost Van Hyfte, vanavond op Canvas

Zelzatenaar, Joost Van Hyfte, beter bekend als de man van de Eetfabriek en leadzanger van Never 2 Late, is vanavond halve finalist in het Canvasprogramma ‘Comedy Casino Cup’.

Joostmaghetweten_001 Deze afvallingsrace begon met 280 kandidaten, die verdeeld over 4 dagen, elk 2 minuten hun ding mochten doen, zonder publiek, en met een niet-lachende jury. Deze bestond uit Thomas De Soete bekend van het glazen huis van StuBru, Liv Laveyne bekend van De Morgen, Stany Crets bekend van Peter Van den Begin en Bart De Pauw bekend van Bart De Pauw en natuurlijk niet te vergeten Patrick De Witte. Deze is bekend van Humo, van programma’s zoals Low Impact Man op Canvas en van het productiehuis 3 Keys.

Na dit allemaal bleven nog 15 mensen over. Deze mochten dan 4 minuten optreden voor een live publiek in het ICC in Gent.

Na deze schifting bleven er nog 6 over waaronder onze Joost. Die 6 moesten, met behulp van 3 coaches, zijnde Nigel Williams, Alex Agnew en Gunther Lammoot, verschillende opdrachten uitvoeren, en dit gedurende 8 afleveringen.

Vanavond weten of Joost Van Hyfte de halve finale overleeft en doorstoot naar de finale.

Het programma begint om 21u15 op Canvas en wordt gepresenteerd door de enige echte Marcel Vanthilt.

Win: Stuur je mooiste winterfoto in en win een DVD!

Winterfoto

Reed je met je scooter op het ijs? Was je je ukkepuk kwijt in de mist? Lag je naakt in de sneeuw? Het zijn maar enkele voorbeelden van originele winterfoto’s.

Heb je ook zo’n prachtexemplaar? Dan maak je kans op een recente DVD.

Wat moet je doen? Mail ons voor 31/01 je mooiste winterfoto. Wij selecteren de vijf mooiste exemplaren en leggen die voor aan de lezers van onze blog. Aan de hand van een poll zullen zij uiteindelijk beslissen welke foto de mooiste is.

De drie mooiste foto’s zullen beloond worden met een recente DVD.

Win: boek Flanders from the air

Flanders_from_the_air Vlaanderen vanuit de Lucht heeft zopas haar nieuwste publicatie uitgebracht: Flanders from the air.    
Dit achttalige boek bevat de mooiste beelden die de afgelopen jaren boven Vlaanderen zijn gemaakt. Het boek is ingedeeld in tien verschillende thema's waardoor alle aspecten van Vlaanderen aan bod komen: historische stadscentra, pittoreske dorpjes, prachtige natuurlandschappen tot sportevenementen en havens. Ook Zelzate en omstreken kregen er een plaatsje.
De aandachtstrekker voor op je salontafeltje!

Win!

Ocas Wij geven één exemplaar van Flanders from the air weg. Wil jij graag grasduinen in dit prachtig fotoboek? Stuur dan voor 30 januari 2009 een mailtje naar elke.dreesen@nieuwsblad.be met je naam, adresgegevens en het antwoord op de volgende vraag: Welke foto krijg je als eerste te zien wanneer je de luchtfoto's bekijkt via www.nieuwsblad.be/zelzate?
Vermeld als onderwerp Flanders from the air-Zelzate.
Succes!
Meer info: www.vlaanderenvanuitdelucht.be

Oudere berichten:
> Opgelet: Alcoholcontroles
> Zelzate haalt slag thuis bij Staten Generaal Ruimtelijke Ordening Oost-Vlaanderen
> Voetbal: KVV in de laatste rechte lijn in 2de Provinciale
> ZRO heeft een gloednieuwe uitzendstudio in de brughuizen.
> ZVK De Katte nu wel heel dicht bij de titel
> Flitsen op Fruit your night
> Paul Tollenaere benoemd tot Ereschepen van Zelzate
> Geflitst: Sporten in Zelzate
> Carnaval in KDV Pinnemuts
> Overzicht activiteiten Middenschool Zelzate
> Voetbal: Oefenwedstrijd KFC Eeklo (1ste prov.)-KVV (2de prov.) 0-0
> Late nieuwjaarsreceptie voor personeel Gemeenteschool
> Voetbal: De jeugd van KVV
> HELP: een groen ei
> Agenda gemeenteraad 24 februari
> Ga naar een voorstelling met Bart Peeters
> Uitgebreid verslag KVV-Ursel 0-3
> Judo: Belgisch Kampioenschap levert brons op voor Fibe De Pauw
> Moet de pensioenleeftijd omhoog in België ?
> Sponsorrit van WTC De Katte

Archieven per maand:
| maart 2009 | februari 2009 | januari 2009 | december 2008 | november 2008 | oktober 2008

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!